fbpx

Over DutchPillart

Even voorstellen

Kunst kent geen regels
Hoe gekker de vorm
hoe moderner 

Welkom en wat leuk dat je de moeite neemt om mijn website DutchPillart te bezoeken! Mijn naam is Jouke, geboren en getogen in Wageningen. Een prachtige en levendige studentenstad die een rijke historie kent. Een stad waar wij ons als gezin helemaal thuis voelen. Ik ben getrouwd met Tijmen en heb 2 kinderen (Lars en Bente). Wat hobby’s betreft kan ik genieten van een flinke workout, uiteenlopende muzieksoorten, lekkere koffie, de internationale keuken en mooie reizen.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Diedenoort. Na mijn bachelor opleiding ben ik jarenlang werkzaam geweest in de commerciële dienstverlening. Uit interesse een opleiding interieurdesign gaan volgen, om mijn creativiteit op een andere manier in te zetten. Tijdens deze studie is het idee ontstaan om kunstpilaren, zuilen, sokkels, te beschilderen. Herken je dat gevoel? Dat je denkt: THAT’S IT! Dat gevoel had ik. Schilderen op een van mijn meest geliefde “meubelstukken”. Het ontstaan van DutchPillart is een feit!

Na een flinke testperiode, heb ik de juiste gevonden. De basis van het product moet kwalitatief goed en duurzaam zijn. Dat is gelukt. Daarna ben ik flink met mijn kwasten, paletmessen en epoxymengsels in de weer gegaan en heb ik een aantal lijnen ontwikkeld. De diverse designs zijn stoer en tegelijk chic. Ze passen in elke ruimte. Iedere lijn heeft zijn eigen uitstraling. Van elke is er maar één. Voor ieder wat wils en ook zeker goed met elkaar te combineren! Neem gerust een kijkje in mijn . Wil je andere kleuren? Dan kan! Vul dan het contactformulier in met het type en je kleurwensen. In overleg kunnen we kijken wat er mogelijk is. Wie weet tot snel!

“Jouke is met DutchPillart de eerste beeldende kunstenaar die tijd en aandacht geeft aan pilaren, wat resulteert in opvallende, trendy en moderne zuilen. Echte eyecatchers”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten